Waarom Google reviews?

Waarom reviews kopen?

Meestal wanneer een consument overgaat tot een aankoop, gaat deze vaak nog even op zoek naar een review. Een ervaring van een andere consument blijft belangrijk om het vertrouwen van een consument te winnen. Hier kunt u op inspelen door Google reviews van andere consumenten op uw bedrijfspagina te tonen.

Maar waarom zijn die reviews toch eigenlijk zo belangrijk?

5 review feiten

Verplaatst u zich in de klant

Review Boostter

In de afbeelding hiernaast ziet u een voorbeeld van wat Google reviews met uw online zichtbaarheid doet. Wanneer men zoekt naar een bedrijf in de regio, dan toont Google een overzicht van resultaten zoals hiernaast in de afbeelding.

Welk bedrijf van de drie zou u kiezen? Zou u voor de middelste gaan met 1 ster review? Of zou u eerder kiezen voor de bovenste met 4,3 sterren?

Natuurlijk kiezen mensen eerder voor de bovenste met de meest positieve Google sterren reviews.

Door een positieve review te kopen met bijvoorbeeld 4 of 5 sterren, kun u uw bedrijf beter beschermen tegen negatieve reviews, en betrouwbaarder over komen naar uw potentiële klanten. Het kopen van positieve reviews is een goede manier om een negatief imago of een nieuw bedrijf een flinke boost te geven!

Voordelen van Google Reviews

  1. Positief imago
  2. Hoger scoren dan uw concurrent
  3. Hoger organisch scoren in Google
  4. Potentiële klanten kiezen eerder voor uw bedrijf
  5. Negatieve reviews compenseren

Waarom kiezen voor review booster?

Review booster

Bij ons kunt u Google Reviews kopen waarmee u de beoordeling van uw bedrijf kunt verbeteren, en beter bestand kunt maken tegen slechte reviews.

Wanneer u nog maar weinig beoordelingen heeft gekregen, dan kan 1 slecht cijfer zoals 1 ster, je gemiddelde flink naar beneden trekken. Het resultaat is dat potentiële klanten minder vertrouwen krijgen in uw bedrijf en minder snel tot een aankoop overgaan. Het gevolg is dat daarmee het nog moeilijker wordt om aan positieve beoordelingen te komen!

Heeft u een Google bedrijfsvermelding (Google my business) en wilt u er positieve reviews bij? Dat kan!

Bij ons kunt u gemakkelijk ECHTE reviews kopen waarbij u zelf het aantal sterren kunt bepalen.

Scroll naar boven

KORTINGSCODE

10%LIMITED

Profiteer NU tijdelijk van 10 procent korting!